Varmvattendykning på Teneriffa, 13-20 december

När vintern börjar ta sitt grepp om dykningen i Sverige och vattentemperaturerna kryper ner mot noll sticker vi till varmare breddgrader och ägnar oss år lite nöjesdykning på Teneriffa. Dykningen på Teneriffa är varm och skön året runt och i december kan vi räkna med både luft- och vattentemperatur på cirka 20 grader. Vi kommer att dyka en blandning av vrak och väggar. Vi kan förvänta oss riktigt bra sikt och det normala marina livet inkluderar havssköldpaddor, olika sorters rockor och mängder med fisk.

Vi dyker singelflaska eller dubbelpaket från land och från båt på sportdykarnivå, dvs max cirka 30 meters djup. Lägsta certifikatnivå är AOWD, GUE Rec2, Fundamentals eller motsvarande. Man kan ta med egen utrustning eller hyra valda delar på plats. Det finns även möjlighet att dyka RB för den som vill. Vi bor bekvämt på ett hotel inte långt från Dykcentret. Frukost ingår, pique-nique-lunch fixar vi själva och till middag njuter vi lite spanska specialiteter.

Priset är 16.500:- och inkluderar flyg t.o.r från Stockholm, transfer, 12 dyk på sportdykarnivå (max 30 meter, max 60 minuter), boende och frukost. För mer information och för att boka, kontakta info@dykplattformen.se. Anmälan senast den 31 oktober 2020. För närvarande är det inga problem att resa till och dyka i Spanien men med hänsyn till osäkerheter i samband med reserestriktioner och andra hälsorestriktioner kommer resan att bokas och bekräftas med ganska kort varsel.

Välkomna,