Fortsättningskurs Padi AOWD

På Advancedkursen lär du dig att utvidga din medvetenhet inom dykning från dig själv till din omgivning och är nästa steg i din dykkarriär efter Open Watercertifikat. I denna kurs är det mycket dykpraktik och vi har lagt till ett extra dyk mot de ordinarie fem. Förutom att du får Advanced Certifieringen så gör vi även en Speciality Certifiering för SMB, dvs att skjuta SMB. I denna kurs ingår sex specialdyk, två per dag, för att vi i lugn och ro ska hinna igenom alla delar. Två av dyken är obligatoriska; Navigation och Djupdykning. De övriga fyra blir Nattdyk, Vrakdyk, och två dyk med SMB, dvs konsten att skjuta upp en dykmarkeringsboj från ditt säkerhetsstopp, hovrandes, något som alla dykoperatörer uppskattar att man behärskar.

Självklart läser du all teori själv på nätet innan kurs med hjälp av eLearning, så att vi kan koncentrera oss på själva dykningen. Kursen tar tre dagar ute på Grinda och ungefär 8 timmar förberedelser i form av e-learning. Avgiften för e-learning och certifikat ingår i kursavgiften. 

Pris för kursen med boende i stuga är 6.845:- per person och vill ni unna er hotell kostar kursen 8.465:-. I priset ingår boende på Grinda tre nätter med helpension, kursavgift och all gas. Dessutom ingår Padis certifieringsavgift och ett e-learningpaket så du kan förbereda dig väl och vi kan satsa på maximal tid i vattnet.

Gå till Dykplattformens hemsida. Gå tillbaka till förstasidan för Sommarviste på Grinda.