GUE Fundamentals del 1

Nyfiken på GUE:s Fundamentals men fortfarande tveksam? Gå del 1 och prova på! Sedan kan du avsluta kursen när det passar dig.

GUE Fundamentals är en unik chans att utveckla sina dykfärdigheter eller förbereda sig för teknisk dykning. På del 1 lägger vi grunden med mycket tid på avvägning, trim, balans och fenteknik. Du får också en god insyn i GUE som dykutbildningsorganisation och vår projektverksamhet. Vi övar ett flertal olika fentekniker, samt mängder av färdigheter som förbereder en dykare för mer avancerad dykning och ger sportdykaren en robust bas av effektiva och säkra dyktekniker. Stort fokus ligger på att etablera kontroll och stabilitet och att lära sig uppstigningstekniker och utrustningshantering.

GUE:s Fundamentalskurs, även del 1, kan genomföras antingen som sportdykare med enkelflaska eller i en teknisk version med dubbelpaket och primärlampa. Det är vissa smärre skillnader i övningarna och kraven för certifiering och kursen passar därför alla dykare oavsett tidigare erfarenhet eller framtida ambitioner. GUE:s Fundamentalskurs är i båda versionerna ett avgörande steg i varje dykares utveckling och en unik möjlighet att ta dykningen till helt nya nivåer.

Pris för kursen med boende i stuga är 6.425:- per person och vill ni unna er hotell kostar paketet 7.505:-. I priset ingår boende på Grinda två nätter med helpension, kursavgift och all gas. Det enda som tillkommer är $95 till GUE vid registrering på kursen.

Gå till Dykplattformens hemsida. Gå tillbaka till förstasidan för Sommarviste på Grinda.