GUE Fundamentals på Grinda

Vill du förbättra din dykförmåga för att bättre njuta av djurlivet på femton meter eller vara stabilare när du fotograferar? Lockar gruvor och grottor eller vrak på djupet? Första steget är att skapa en gedigen grund i din dykning med fokus på säkerhet, stabilitet och grundläggande färdigheter. Oavsett om du vill bli en bättre sportdykare med enkelflaska eller snedda över till att bli teknisk dykare med dubbelpaket och kanisterlampa så heter lösningen GUE Fundamentals.

Under fyra roliga och mycket intensiva dagar tränar vi med målet att nå perfektion i avvägning, trim, använda nitrox, torrdräkt och ett flertal olika fentekniker, samt mängder av färdigheter som förbereder en dykare för mer avancerad dykning och ger sportdykaren en robust bas av effektiva och säkra dyktekniker. Stort fokus ligger på att etablera kontroll och stabilitet, lära sig uppstigningstekniker, gasdelning, teamdykning och utrustningshantering. Sist men inte minst syftar Fundamentalskursen till att orientera eleverna i GUE:s dyksystem – en heltäckande filosofi som gjort sig känd som ett av världens mest framgångsrika sätt att utforska undervattensvärlden.

GUE Fundamentals passar alla dykare oavsett tidigare erfarenhet eller framtida ambitioner. Vad som dock är garanterat är att kursen är ett avgörande steg i varje dykares utveckling och en unik möjlighet att ta sin dykning till helt nya höjder.

Pris för kursen med boende i stuga är 12.360:- per person och vill ni unna er hotell kostar paketet 14.520:-. I priset ingår boende på Grinda fyra nätter med helpension, kursavgift och all gas. Det enda som tillkommer är $95 till GUE vid registrering på kursen.

Gå till Dykplattformens hemsida. Gå tillbaka till förstasidan för Sommarviste på Grinda.