Hoppa till innehåll

Möt våren i Lysekil, 29 april-2 maj 2021

Förstamajhelgen sticker vi till Lysekil för att möta våren och dra igång utomhussäsongen på allvar. Målsättningen är att erbjuda dykare en utmärkt säsongsstart på Västkusten där vattnet i maj är lite varmare än på Ostkusten. Det kommer finnas möjlighet att dyka från land eller båt men även gå kurs för den som vill.

Vi bor på Hotell Lysekil och håller till på Dive Team, på gångavstånd, som erbjuder en lysande logistik. Under helgen erbjuder vi dykning både från land och båt och det kommer också finnas möjligheter att provdyka utrustning – ett utmärkt sätt att vara säker på att du sedan köper rätt prylar.

Priset per person är 3.080:- och inkluderar boende på Hotell Lysekil tre nätter, inklusive frukost och sängkläder, en två-rätters middag i Musselbaren fredag kväll, två båtdyk på lördagen samt all luft eller nitrox. Vi kommer att ha vi tillgång till Dive Teams faciliteter för sköljning och förvaring under hela helgen.

Resa sker med egen bil som också används för de som vill ta sig till andra dykplatser än Släggö. Vi hjälper gärna till att organisera samåkning där det är möjligt. Vid alla aktiviteter följer vi Folkhälsomyndigheternas och Sportdykarförbundets rekommendationer.

För frågor och anmälan, info@dykplattformen.se

Välkomna