Hoppa till innehåll

Sommardykning på Sardinien den 6-13 juni 2021

Tidigt på sommaren innan hettan lägger sig över Sardinien åker vi till Palau på norra delen av ön för att uppleva ljusa varma vatten och en mängd olika fiskar och annan skönhet i medelhavet. Nautilus Diving Centre opererar på cirka 40 dykplatser inom rimlig gångtid och såhär års kan vi förvänta oss ett aktivt marint liv. Vi kan räkna med vackra koraller såsom Gorgonia, anemoner, tonfisk, muräna, nakensnäckor, bläckfiskar, barracuda och stora havsabborrar (grouper). Dessutom häftiga klippformationer med överhäng och djupa raviner. Och några vrak…

Dykningen på norra Sardinien är varm och skön och i juni kan vi räkna med vattentemperaturer runt 20 grader. Vi dyker singelflaska från båt på sportdykarnivå, dvs max dykdjup 30 meter och dyktid på mellan 45 och 60 minuter beroende på gasförbrukningen. Dykcentret står för all logistik för att erbjuda en förstklassig service så vi kan njuta av semestern i fulla drag – vi går direkt till båten varje morgon där vår utrustning redan är på plats och när vi kommer in i hamnen går vi på samma sätt därifrån…  Dagen börjar tidigt, men det betyder också att vi har hela eftermiddagen på oss att njuta av Sardinien.

Resan är lämplig för dykare på alla nivåer och oavsett utbildningsorganisation. 

Vi bor bekvämt på hotell på gångavstånd till Dykcentret. Frukost ingår, på båten bjuder man på tilltugg mellan dyken och sedan svarar vi själva för italienska specialiteter till lunch och middag på någon av de lokala restaurangerna.

Priset är 12.400:- och inkluderar transfer från flygplatsen i Olbia, 12 dyk, flaskor, gas och vikter. Tillkommer med andra ord flyg och maten förutom frukost. För mer information och för att boka, kontakta info@dykplattformen.se. Anmälan senast den 31 mars 2021.

Välkomna,