Sommarviste på Grinda

Dykplattformens Sommarviste har stängt för 2020. Välkomna tillbaka till en ny upplaga 2021. Detaljer kommer att släppas här på hemsidan och på Facebook i omgångar.

Tusen tack till alla dykare, instruktörer och Grindas personal som gjorde årets upplaga lyckad.

Vi ses nästa år.

I samarbete med Grinda Wärdshus slår i sommar Dykplattformen upp portarna ute på Grinda för att erbjuda Stockholms bästa dyklogistik och en dykupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder en rad kurser från nybörjare till rekreationell trimix och skoter samt vrakdykning och prova-på-dyk. Vi öppnar den 10 juni och stänger igen i början på augusti.

Alla som dyker vet hur viktig logistiken är. När vi går kurs är den ännu viktigare. Grinda Wärdshus erbjuder oss en lysande lösning med boende, mat, lektionssalar, gasfyllning och dykplatser på gångavstånd. Inget bilande till dykplatser eller släpandes på flaskor för fyllning på annan plats. Kom ut till Grinda när kursen börjar och åk hem med certet i din hand. Våra vrakutfärder arrangeras enligt samma princip för att kunna njuta i fulla drag av dykning och svensk skärgård. Välkomna.

Grinda Wärdhus erbjuder två olika boendepaket med maten inkluderad så vi kan fokusera helt och hållet på dykningen. Välj mellan del i stuga eller hotellrum. Frukost och en två-rätters middag ingår på Wärdshuset och lunchen får vi med oss i ett utflyktspaket så vi kan styra våra dagar själva. Till Grinda kommer du enkelt med Vaxholmsbåt men du kan också ta egen båt ut eller boka en upphämtning på Värmdö.

Förutom nedanstående kurs- och utflyktsprogram är ni givetvis välkomna att komma förbi och hänga med oss på Grinda och dyka lite på husvraken. För att boka sommarens häftigaste dykupplevelse i Stockholms skärgård, kontakta oss på info@dykplattformen.se

Läs gärna mer om Grinda Wärdshus för att se deras fina utbud.

Dykpaket

Vrakdykarutflykter

Grindas dykplatser – helt fokuserat på vrak…

Kurser

Förutom kurserna nedan erbjuder vi andra kurser såsom torrdräktskurs eller avrostning. Är du nyfiken på något som du inte hittar här så hör av dig på info@dykplattformen.se så ska vi säkert kunna lösa något.

  • Nybörjarkurs – Padi Open Water Diver – 19-23 juli
  • Fortsättningskurs – Padi Advanced Open Water Diver – 13-16 eller 27-30 juli
  • GUE Torrdräktskurs – ger dig möjligheten till en längre säsong – 16-17 eller 28-29 juli
  • GUE Fundamentals – bli den dykare du alltid velat vara – 13-16 juli eller 30 juli-2 augusti
  • GUE Rec3 – rekreationell trimix – fem dagar i samråd med deltagarna
  • GUE Uppgradering eller färdighetsträning – skräddarsydd dykträning efter deltagarnas behov – 26-28 juli och 2-4 augusti
  • Prova-på-dyk, för er som aldrig dykt och vill prova på känslan att dyka och utforska världen under ytan. Den här möjligheten erbjuds ett flertal gånger under sommaren. Kontakta oss direkt för att diskutera det tillfälle som passar just dig bäst.

Övrig dykservice

Även om vi inte erbjuder en fullständig dykbutik i skärgården kan vi ändå hjälpa till med vissa saker.

Instruktörer

Per Larsson har vuxit upp med båtar och båtliv sedan barnsben. Han tog sitt Padi open water cert på Gotland 1993 och är idag Padi instruktör. Han brinner för båtar över och under vattnet. Föredrar själv Östersjöns gröna vatten med fantastiska vrak framför tropiska fiskar. Dyker gärna året runt!

Per Normark driver Dykplattformen sedan ett par år tillbaka. Han är dessutom en av eldsjälarna bakom GUE Sweden och är med och driver Rena Botten och Operation Spöknät. När han inte utbildar inom GUE dyker han så mycket vrak, grotta och gruva som han hinner med.

Gå till Dykplattformens hemsida.