Sommarviste på Grinda

Dykplattformen slår i sommar åter upp portarna på Grinda Wärdshus i Stockholms skärgård för att erbjuda suverän kurslogistik och dykupplevelser utöver det vanliga. Vi erbjuder en rad kurser från nybörjare till rekreationell trimix och skoter samt vrakdykning.

Dykplattformens Sommarviste på Grinda har öppet 27 juni – 16 augusti

Grindas lysande paketlösning har allt på gångavstånd; boende, mat, lektionssalar, gasfyllning och dykplatser. Vi slipper bilande till dykplatser och släpandes på tunga flaskor för fyllning på annan plats. Kom ut till Grinda när kursen börjar och åk hem med certet i handen. Förutom kurserna kan du passa på att njuta av livet i Stockholms skärgård.

Grinda Wärdhus erbjuder två olika boendepaket med maten inkluderad så vi kan fokusera helt och hållet på dykningen. Välj mellan del i vandrarhem eller hotellrum. Frukost och en två-rätters middag serveras på Wärdshuset, medan vi får med oss lunchen i ett utflyktspaket så vi kan styra våra dagar själva. Upphämtning sker på Värmdö för transport till Grinda.

Förutom nedanstående kurs- och utflyktsprogram är ni givetvis välkomna att komma förbi och hänga med oss på Grinda och dyka lite på husvraken. Mitt i Stockholms skärgård kan vi också erbjuda service i form av en liten dykbutik för akuta ärenden.

På Grinda håller vi avstånden och befinner oss mest utomhus där smittspridningen är begränsad. Vi följer FHM och Sportdykarförbundets alla rekommendationer när det gäller dykning.

Kontakta oss på info@dykplattformen.se för att boka en unik dykupplevelse i Stockholms skärgård i sommar. Läs gärna mer om Grinda Wärdshus för att se deras fina utbud.

Välkommen!

Dykpaket

Kurser

Vi kommer erbjuda följande kurser på Grinda i sommar. Är du nyfiken på något som du inte hittar här, eller om datumen inte passar, så kontakta oss på info@dykplattformen.se så fixar vi en lösning som passar just dig.

Nybörjarkurs – Padi Open Water Diver – 2-6 juli och 6-10 augusti

Fortsättningskurs – Padi Advanced Open Water Diver – 9-11 juli och 13-15 augusti

GUE Fundamentals – bli den dykare du alltid velat vara – 27 juni -1 juli, 21-25 juli och 1-5 augusti

GUE Fundamentals, del 1 – ta steget och prova på GUE-dykning – 18-20 juli

GUE Rec3 – rekreationell trimix – fem dagar i samråd med deltagarna

GUE Uppgradering eller färdighetsträning – skräddarsydd dykträning efter deltagarnas behov – datum och upplägg enligt överenskommelse

Skoterkurs – sluta simma, åk skoter – datum enligt överenskommelse

Vrakdykning

  • Nyfiken på Vrak: 17-18 juli, för dig som vill prova på vrakdykning men ännu inte kommit igång, dykdjup cirka 20 meter
  • Vrakdykarhelg: 30 juli-1 augusti, max dykdjup cirka 30 meter

Grindas dykplatser – helt fokuserat på vrak…

Instruktörer

Per Larsson har vuxit upp med båtar och sjöliv sedan barnsben. Han tog sitt Padi Open Water på Gotland 1993 och är idag Padiinstruktör. Han brinner för båtar över och under vattnet. Föredrar själv Östersjöns gröna vatten med fantastiska vrak framför tropiska fiskar. Dyker gärna året runt!

Per Normark driver Dykplattformen sedan 2017 och erbjuder där unika dykupplevelser oavsett utbildningsnivå och dykintresse. Han är dessutom en av eldsjälarna bakom GUE Sweden och är med och driver miljöskyddsprojekten Rena Botten och Operation Spöknät. Per tog sitt Padi Open Water i Thailand 1993 och är nu GUE dykare T2/C2 och GUE instruktör. När möjligheterna ges dyker han så mycket vrak, grotta och gruva som han hinner.

Gå till Dykplattformens hemsida.