Dykresor

Svarta Havet, Ukraina

Dykplattformen specialiserar sig på resor till ovanliga dykmål, off the beaten track, men har också några klassiker i utbudet. Kontakta oss direkt på info@dykplattformen.se om du har några frågor eller vill anmäla dig till en resa. För att underlätta att ni hittar lämpliga resor så framgår kategorin som R – rekreationell/sportdykning, T – teknisk dykning, och C – cave. Om det finns specifika krav på certifikat framgår detta av sidan med information om resan.

Grottor på Sardinien

Vi är glada att kunna presentera följande reseutbud:

Orda, Ryssland

Såhär i coronatider är vi extra försiktiga med bokningar för att undvika komplicerade processer med om- och avbokningar. Vi försöker hålla depositioner och biljettbokningar till ett minimum tills vi verkligen ser att resan eller evenemanget verkligen blir av. Flera resor har bokats om och skjutits på framtiden, i de flesta fall tolv månader senare, typ samma vecka nästa år.

Murter, Kroatien

När vi dyker följer vi givetvis Folkhälsomyndigheternas och Svenska Sportdykarförbundets rekommendationer som ni kan läsa på deras hemsida; www.krisinformation.se respektive www.ssdf.se. Vi följer givetvis också alla lokala rekommendationer på plats på vår destination.

Som sig bör så har Dykplattformen deponerat en garanti hos Kammarkollegiet i enlighet med den svenska Resegarantilagen. Läs mer om detta och Resevillkoren innan du bokar.