Hoppa till innehåll

Varmvattendykning på Teneriffa, 27 februari-6 mars 2022

Vi drar till varmare breddgrader och ägnar oss år lite nöjesdykning på Teneriffa. Dykningen på Teneriffa är varm och skön året runt och vi räkna med både luft- och vattentemperatur på cirka 20 grader. Vi kommer att dyka en blandning av vrak och väggar. Vi kan förvänta oss riktigt bra sikt och det marina livet inkluderar havssköldpaddor, olika sorters rockor och mängder med fisk.

Vi dyker singelflaska eller dubbelpaket från land och från båt på sportdykarnivå, dvs max cirka 30 meters djup. Lägsta certifikatnivå är AOWD, GUE Rec2, Fundamentals eller motsvarande. Man kan ta med egen utrustning eller hyra valda delar på plats. Det finns även möjlighet att dyka RB för den som vill. Vi bor bekvämt på ett hotel inte långt från Dykcentret. Frukost ingår, pique-nique-lunch fixar vi själva och till middag njuter vi lite spanska specialiteter.

Priset är 18.900:- och inkluderar flyg t.o.r från Stockholm, transfer, 12 dyk på sportdykarnivå (max 30 meter, max 60 minuter), boende och frukost. För mer information och för att boka, kontakta info@dykplattformen.se. Anmälan senast den 31 december 2021. Med hänsyn till osäkerheter i samband med reserestriktioner och andra hälsorestriktioner kommer resan att bokas och bekräftas med ganska kort varsel.

Välkomna,