Hoppa till innehåll

Resevillkor

För att kunna planera och boka resor och utflykter på ett effektivt sätt tvingas Dykplattformen att ta ut en deposition som normalt är på 30% av den totala kostnaden för resan. Resan är med andra ord inte bekräftad från köparens sida förrän depositionen betalts. Vid händelse av sjukdom eller andra anledningar till avbokning med kort varsel kan depositionen tyvärr inte återbetalas. Vänligen kontrollera hemförsäkringen eller liknande för relevant ersättning. Den slutliga betalningen ska vara Dykplattformen tillhanda en månad före avresa.

Om du avbokar upp till 120 dagar före avresan görs en fullständig ersättning av depositionen, minus 500SEK för administrativa kostnader. Inom 120 dagar före avresan kan ingen del av depositionen återbetalas.

Allt deltagande på resor, inklusive dykning, sker på egen risk. Det är upp till den enskilde att kontrollera att erforderliga försäkringar innehas.

Dykplattformen har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet

Att vi har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens. Det innebär också att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.

Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti

Länk till: https://www.kammarkollegiet.se/vara-tjanster/resegaranti/ansok-om-ersattning-ur-resegarantin