Hoppa till innehåll

Vrakdykning på Åland den 1-3 oktober 2021

Foto: René B. Andersen från Belliver på 30m djup, augusti 2019.

Vrakdykningen på Åland är häpnadsväckande med många detaljer kvar på vraken såsom skeppsklockor, maskintelegrafer etc. Givetvis bestämmer vädret vad som är möjligt, men urvalet är gott. Belliver är fantastiskt som framgår av bilden ovan, men även husvraket Plus kan tillfredsställa den mest kräsna vrakdykare. Mer information om vraken hittar du på www.divealand.com.

Om reserestriktionerna hinner hävas åker vi till Åland på en traditionell vrakdykarhelg med DiveÅland. Inga depositioner i nuläget, utan en anmälan på enklaste sätt och sedan avvaktar vi utvecklingen. Vi tar färjan över på torsdag kväll den 30 september och dyker sedan så att vi hinner med sista båten hem på söndag kväll. Vi planerar att göra två dyk per dag på maxdjup 30 meter och maxtid 60 minuter. Minimikravet när det gäller certifikat är AOWD, GUE Rec2, GUE Fundamentals eller liknande.

Vår dykbåt på Åland

Priset för resan är €450 och inkluderar tre dykdagar, totalt upp till sex dyk, boende och frukost. För frågor och anmälan, kontakta info@dykplattformen.se

Välkomna,