Nybörjarkurs Padi OWD

Ditt steg in i den tysta världen, där vi svävar tyngdlöst och i harmoni med undervattenvärlden! Säkerheten kommer alltid i första hand och därför är det bara en grupp med maximalt två deltagare i vattnet åt gången så du får maximalt med vattentid och träning. Inget onödigt sittande på botten och väntan på andra elever. 100% fokus på just dig!! Instruktören är din mentor på vägen att uppnå din dröm! Du får lära dig att dyka med torrdräkt från början, så att du förblir torr och varm samt vänjer dig vid torrdräktssystemet. Då ligger hela världens dykmöjligheter öppna för dig och du blir inte bara begränsad till varmvattensdykning utomlands.

Kursen tar fyra dagar ute på Grinda och 8-15 timmar förberedelser i form av elearning så du kan förbereda dig för kursen i lugn och ro hemma innan kursstart. Det innebär att vi kan utnyttja dagarna på Grinda för att spendera maximalt med tid i vattnet – där man lär sig dyka. Kika på eLearning Avgiften för e-learning och certifikat ingår i kursavgiften.

Pris för kursen med boende i stuga är 10.360:- per person och vill ni unna er hotell kostar kursen 12.520:-. I priset ingår boende på Grinda fyra nätter med helpension, kursavgift, dykutrustning och all gas. Dessutom ingår Padis certifieringsavgift och ett e-learningpaket så du kan förbereda dig väl och vi kan satsa på maximal tid i vattnet.

Gå till Dykplattformens hemsida. Gå tillbaka till förstasidan för Sommarviste på Grinda.